Personvernpolitikk

Introduksjon

Disse retningslinjene beskriver hvordan Merkesdal Transport AS behandler dine personopplysninger for deg som besøker vår hjemmeside. Med «personvernopplysninger» mener vi enhver opplysning om en identifisert eller identifiserbar fysisk person. Vi fokuserer på å ivareta og beskytte alle våre kunders personvern, og behandler personopplysninger i samsvar med den til enhver tid gjeldende lovgivning, herunder persondataoppfordringen (GDPR).

Denne personvernpolitikken gir en oversikt over hvilke opplysninger som samles inn og hvordan informasjonen blir behandlet.

Behandling av opplysninger

Daglig leder har ansvaret for Merkesdal Transport AS sin behandling av personopplysninger på merkesdal.no. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å fylle inn kontaktskjema, sende oss e-post med en forespørsel eller ringe oss. Ved å fylle ut og sende inn kontaktskjema, sende oss e-post eller ringe oss, samtykker du at Merkesdal Transport AS benytter din persondata (navn, e-post adresse, selskapsnavn og telefonnummer) for å gi deg relevante budskap og tilbud. Vi vil aldri selge informasjonen din videre til andre, og du kan når som helst trekke samtykket ditt tilbake.

Informasjonskapsler

Informasjonskaplser (cookies) er svært små midlertidige filer som blir lagret på enheten din når du besøker noen nettsteder. Filene blir slettet automatisk etter en viss tidsperiode, eller når nettsiden lukkes. Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler, følg denne linken for å administrere dette. Å redusere bruken av informasjons kapsler kan forhindre deg i å utnytte nettstedet fullt ut.

Bruk og utveksling av personopplysninger

Merkesdal Transport AS bruker, utleverer eller utveksler ikke personopplysninger om besøkende på hjemmesiden på annen måte enn det som er beskrevet over. Dine opplysninger vil ikke bli utleverte til andre organisasjoner, personer eller virksomheter.

Innsyn

Du har til en hver tid rett til å få innsikt i de personopplysningene som vi behandler om deg, og rett til å be om korreksjon eller sletting av de innsamlede opplysningene. Du har rett til å trekke ditt samtykke tilbake.

Hvis du ønsker å klage over behandlingen av dine personopplysninger kan du kontakte Merkesdal Transport AS på post@devsitec.dev3.demowp.no eller ringe Daglig Leder Dag Jarle Merkesdal på mobilnummer 994 98 336. Du kan også kontakte Datatilsynet via postkasse@datatilsynet.no eller via telefonnummer 22 39 69 00.

Endringer

I tilfelle vesentlige endringer vil Merkesdal Transport AS oppdatere denne Personvernpolitikken. Den til enhver tid gjeldende versjon finner du her på denne siden.

 

 

Merkesdal fusjonerer til Ørland

Det er besluttet at Merkesdal Transport AS skal fusjoneres inn i Ørland Transport AS innen 1.juni. Fra og med 1. mai 2021 vil alle fakturaer være stilet fra Ørland Transport AS, org nr 977 053 781